Ingrediënten:
3 bananen
3 eieren
3 eetlepels kokosbloesem suiker
1 eetlepel kaneel
200 gram amandelmeel
1 eetlepel wijnsteen bakpoeder
100 gram pecannoten + wat extra voor de topping
snuf zout
Bereiding
- Meng de bananen en de eieren in de keukenmachine tot een glad geheel.
- Voeg de kokosbloesemsuiker, kaneel, amandelmeel, wijnsteenbakpoeder en een snufje zout toe en meng dit in de keukenmachine tot er een plakkerig deeg ontstaat.
- Voeg de pecannoten toe en meng dit in de keukenmachine op de laagste stand zodat er grof gehakte pecannoten in het deeg zitten.
- Vet de cakevorm in met kokosolie of olijfolie
- Verdeel het deeg gelijkmatig in de cakevorm en strooi er nog wat grof gehakte pecannoten over.
- Bak het bananenbrood ongeveer 40 minuten in de oven op 175 graden. Om te controleren of het goed gaar is kan je met een satéprikker midden in het bananenbrood prikken, als er geen deeg aan blijft plakken is het bananenbrood gaar!
Eetsmakelijk!
Liefs, Daphne
Geen opmerkingen:
Een reactie posten