Ingrediƫnten (voor 4 personen):
300 gram voorgekookte quinoa van www.naturecrops.nl (een ander merk kan natuurlijk ook!)
4 paprika's
2 avocado's
250 gr kastanjechampignons
15 gr basilicum
2 uien
2 handjes walnoten
zwarte olijven (naar behoefte)
zout en peper
Om de gevulde paprika's te maken haal je eerst de groene steel aan de bovenkant van de paprika eruit en verwijder je de zaadlijsten. Zorg dat het gat aan de bovenkant van de paprika groot genoeg is om de paprika's te vullen! Zet dan de paprika's in een pan met kokend water op het vuur. Vervolgens snijd je de ui, champignons, olijven en avocado in kleine stukjes. Bak nu eerst de ui en de champignons totdat deze goudbruin zijn. Vervolgens zet je de quinoa in een pannetje op het vuur met kokend water, dit kook je volgens de aanwijzingen op de verpakking. Als de quinoa klaar is giet je de quinoa af en voeg je het bij de champignons en de ui. Voeg de avocado, basilicum, olijven, walnoten en een snuf peper en zout erbij en meng dit nog even goed door. Haal de paprika's uit de pan, vul ze met de quinoa en klaar is je maaltijd!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten