Ingrediƫnten:
voor de crust:
220 gram pecannoten
340 gram dadels
2 eetlepels cacao poeder
voor de cheesecake:
120 gram pijnboompitten
280 gram cashewnoten
110 gram geschaafde kokos
340 gram dadels
60 ml honing
240 ml water
vanille uit 2 vanillestokjes
60 ml kokosolie
voor de topping:
genoeg aardbeien om de rand van de taart te kunnen bedekken
handje gezouten pistache noten
handje cacao nibs
Gebruik voor deze taart een springvorm van 18 cm. Om de taart te maken maal je eerst de pecannoten fijn in de keukenmachine tot er een soort grof meel ontstaat. Vervolgens voeg je de dadels toe en mix je dit tot een plakkerig geheel. Verdeel dit over de bodem van de springvorm en bedek ook de zijkanten. Om de cheesecake vulling te maken voeg je alle ingrediƫnten in de keukenmachine en meng je dit tot een glad geheel. verdeel dit nu over de bodem van de taart en laat dit een nacht in de koelkast staan. Doe de topping erover en eetsmakelijk!!
Het originele recept komt van www.thisrawsomeveganlife.com, de hoeveelheden heb ik wat aangepast.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten